Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Αγγελικά πλασμένος



Στο πνεύμα της ευρύτερης ανησυχίας για την υγεία και τη σωματική ακεραιότητα, που πλήττει κυρίως όσους έχουν ελάχιστη έκθεση σε πραγματικούς κινδύνους, θα πρέπει να προσθέσουμε κάποιους νέους φόβους που ανέτειλαν εσπευσμένα για να καλύψουν το κενό άλλων που έδυσαν.

Το σεξ στο διάστημα μπορεί να αποβεί εντελώς ατελέσφορο, λόγω της αυξημένης κοσμικής ραδιενέργειας. Όποιος έχει σκοπό να αρχίσει ενδογαλαξιακό ταξίδι για να δουν τα τρισέγγονά του τον Κρόνο, ας κάτσει στα αυγά του, όπως έκανε ο Akuku, που άφησε πίσω του 100 χήρες. Τουλάχιστον τριακόσια άτομα στη κηδεία, όλοι συγγενείς πρώτου βαθμού.


Από εδώ και πέρα, μόνο όρθιοι στα τρένα - κάποιοι θα έλεγαν και στα ποδήλατα - καθότι στα καθίσματα κάνει πάρτι ο σταφυλόκοκκος ο aureus.


Όσοι κάνουν σκι, ας αρκεστούν στις χαμηλές ταχύτητες, ή σε επιβραδυντικές πτώσεις: το κερί που αλείφουν κάποιοι τεντιμπόηδες στα σκι τους (και μετά ως apre ski πάνω τους) για να κάνουν κόντρες, είναι καρκινογόνο.


Μετά το σκι, ξεχάστε το τζακούζι παρέα με άλλους ντεζενερέ ηλιοκαμένους μεθύστακες, γιατί τα άλατα μπάνιου μπορεί να προκαλέσουν παραισθήσεις, παράνοια, ταχυκαρδίες και αυτοκτονικές τάσεις.

"Τσινκουνγκούγια":  προσεχώς κοντά μας.

Να προσθέσουμε επίσης ότι σε πρόσφατο άρθρο σε ένθετο γνωστής κυριακάτικης, ένας ειδικός φροντίζει και αυτός για μια ξένοιαστη Κυριακή προειδοποιώντας ότι η μείωση της λίμπιντο στις γυναίκες μπορεί να οφείλεται ακόμα και σε όγκο στον εγκέφαλο. Μάλλον πρόκειται για κάποια έμφυλη ενδοιατρική κόντρα, γιατί πριν από κάποιους μήνες κάποιοι άλλοι γιατροί αποφάσισαν ότι στυτική δυσλειτουργία σημαίνει καρδιακή προσβολή μέσα στα επόμενα πέντε λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου