Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Η φανέλα με τα λ(εφτά)



"Οι γλάροι ακολουθούν τη ψαρόβαρκα επειδή νομίζουν ότι οι ψαράδες θα πετάξουν καμιά σαρδέλα στη θάλασσα", είχε πει κάποτε ο Έρικ, λίγο εκνευρισμένος με τους δημοσιογράφους που τον ακολουθούσαν παντού, ιδίως μετά το ματς όπου είχε ρίξει κλοτσιά σε παίκτη της αντίπαλης ομάδας. Στο ίδιο ματς, αφού έφαγε αποβολή, έριξε και μια άλλη κλοτσιά, genre κουνγκ-φου, αυτή τη φορά σε οπαδό της αντίπαλης ομάδας. Μετά από το ποδόσφαιρο πέρασε στην ηθοποιία. Δύσκολα χρόνια.

Τώρα, μας καλεί όλους σε νέες μορφές επανάστασης, αποκλειστικά κατά των τραπεζών. Μάλλον θέλει και πάλι τους γλάρους να ακολουθήσουν την ψαρόβαρκά του. Μεταξύ των υποστηρικτών του, και ο γνωστός sportscaster μπιλιάρδου, David Icke. Ο David έφυγε από το BBC, έγινε γκουρού και έκτοτε προσπαθεί να μας πείσει ότι η Γη βρίσκεται στο έλεος πράσινων ερπετών. Όμως, άλλος είναι ο πραγματικός εφιάλτης: αν ο αριθμός των πιστών αυξηθεί, η Γη θα βρίσκεται στο έλεος αυτών που πιστεύουν στα πράσινα ερπετά.

Να υποθέσουμε ότι ο Έρικ δεν αναζήτησε ποτέ τις υπηρεσίες των τραπεζών και ότι έχωνε τα χαρτονομίσματα στη κάλτσα του; Επίσης, όταν αυτοκαταστραφούμε όλοι ακολουθώντας τις οδηγίες του, θα είναι και πάλι εκεί να μας βοηθήσει, τουλάχιστον με κάποια νέα σοφία; Πολλές φορές είναι καλύτερο να κλοτσάς (καμιά μπάλα), παρά να μιλάς.

(φωτό rankopedia)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου