Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Πεθαίνω από πλήξη: Σινεμά

Περίπτωση Α: Κάποιος από τους χαρακτήρες έχει μια τεράστια τρύπα στον θώρακα. Τον χτύπησαν με μπαζούκας. Σχεδόν επιπλέει σε μια λίμνη αίματος. Μια γυναίκα είναι σκυμμένη πάνω του με ύφος αστείρευτης κατανόησης και του χαιδεύει το σχεδόν κομμένο του κεφάλι. 'Όλα θα πάνε καλά, μην ανησυχείς', του λέει. Εννοεί ότι όλα θα πάνε καλά για την ίδια.

Περίπτωση Β: ο κακός (που ξέρουμε ήδη ποιός είναι γιατί είναι ο μόνος που καπνίζει) τραβάει πιστόλι. Για κάποιο λόγο το κρατάει πλάγια. Μάλλον επειδή είναι πολύ κακός.

Περίπτωση Γ: Βλέπουμε κάποιον nerd μπροστά σε οθόνη υπολογιστή να προσπαθεί να σπάσει κάποιον κωδικό. Η κάμερα ζουμάρει πάνω στην οθόνη για να δουν όλοι το μοναδικό αυτό θέαμα, παρά το γεγονός ότι οι περισσότεροι έχουμε πιο προηγμένη τεχνολογία σπίτια μας. Στη συνέχεια, η κάμερα ζουμάρει πάνω στην οθόνη του υπολογιστή, που με τη σειρά του κάνει απανωτά ζουμ πάνω σε χάρτες.

Περίπτωση Δ: είναι πρωί. Δυό ντετέκτιβ μέσα σε ένα αυτοκίνητο, παρακολουθούν ένα σπίτι στην απέναντι πλευρά του δρόμου. Πίνουν καφέ και τρώνε ντόνατς. Τους βλέπουμε πάλι το βράδυ. Πίνουν καφέ και τρώνε ντόνατς. Little did they know οτι βρίσκονται έξω από το λάθος σπίτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου