Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Πράσινα άλογα


Δεν είναι τυχαίο ότι τον τελευταίο καιρό κερδίζει έδαφος η UFOλογία. Είναι και αυτό μέρος της προσπάθειας αναμάγευσης του κόσμου. Εξάλλου, η ουφολογία πάντα υπήρχε σε γήινη εκδοχή: δεν είναι λίγοι οι γκουρού, οι Δάσκαλοι, οι πεφωτισμένοι, οι εμπνευσμένοι κ.λπ. που δεν θα δίσταζαν να υπαινιχθούν ότι κατέβηκαν από ιπτάμενο δίσκο. Αν βέβαια το είχαν ανάγκη οι ακόλουθοί τους.

Απ'ό,τι φαίνεται τα UFO είναι επίσης χρήσιμα ως υπέρτατη απειλή: σύμφωνα με μελέτη, όταν οι εξωγήινοι διαπιστώσουν την υπερθέρμανση της Γης, θα μας επιτεθούν επειδή φοβούνται ότι ίσως μεταναστεύσουμε σε άλλους πλανήτες.

Το κεντρικό δίδαγμα αυτής της προσπάθειας πράσινου προσηλυτισμού είναι βέβαια ότι οι εξωγήινοι ως πιο ανεπτυγμένοι, θα είναι και οικολόγοι.  Που σε συμπαντικό επίπεδο σημαίνει ότι θα νοιάζονται όχι μόνο για τον φαλακρό αετό  και τους καρχαρίες που καταβροχθίζουν τουρίστες αλλά και για τους κόκκινους νάνους, τις μαύρες οπές και τις σκουληκότρυπες. 

Όμως, η εξωγήινη οικολογία είναι και λίγο επιθετικούλα: για να προωθήσουν τους σκοπούς τους οι εξωγήινοι οικολόγοι είναι διατεθειμένοι να αφανίσουν όλους τους κατοίκους της Γης, μην τυχόν πάμε να υπερθερμάνουμε κάποιον άλλο πλανήτη - ειδικά από αυτούς όπου το θερμόμετρο δείχνει σταθερά 1500 C το καταχείμωνο.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου