Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022

Φλογερό κέρατο

 

Ωπ! ο...όχι ...κάνε τη δουλειά σου κύριε δράκε μου, απλώς να ρωτήσω τη βασίλισσα αν είδε πουθενά το τηλεκοντρολ.

just wanna party with you

Τα χειρότερα της ημέρας

 

Όσοι παρακολουθούν τα ΜΜΕ ψάχνοντας τον εφιάλτη της ημέρας (δηλαδή οι περισσότεροι), ήρθαν στο σωστό σημείο.


  • Στη Νέα Υόρκη προβάλλονται εντελώς ξαφνικά βίντεο πολιτικής προστασίας κατά πυρηνικής επίθεσης. Όλοι αναρωτιούνται για το timing. Οι αρχές απαντούν 'κακό είναι να ξέρουμε τι να κάνουμε;', δίνοντας ακριβώς την απάντηση που δεν έπρεπε σαν τον καπετάνιο που βάζει το σωσίβιο γιλέκο χωρίς λόγο, απλώς επειδή 'έπιασε ψύχρα'. Στο βίντεο μια χαμογελαστή κυρία περιγράφει την όλη διαδικασία του πυρηνικού ολέθρου σαν δασκάλα που λέει στα παιδιά να περιμένουν τη σειρά τους για να φάνε μαλλί της γριάς. Υποθέτουμε κάπου θα υπάρχουν και οι φράσεις 'δεν υπάρχει λόγος για πανικό' και 'όλα θα πάνε καλά'.
  • Τα υπερμικρόβια είναι η καλύτεροι φίλοι του covid: 15% πάνω οι θάνατοι το 2020. Με τη φροντίδα της φύσης.
  • Λίγο κρασί είναι καλύτερο από καθόλου. Αλλά οτιδήποτε άλλο είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο. Εξαιρετικά χρήσιμη πληροφορία: είναι βέβαιο ότι αυτοί που δεν πίνουν καθόλου θα αρχίσουν να πίνουν, ενώ αυτοί που πίνουν σαν νεροφίδες φυσικά θα το μειώσουν άμεσα στα 2 κουταλάκια του γλυκού ανά ημέρα.
  • Ανέμελες παιδικές στιγμές και αναμνήσεις στην παραλία κάτω από τον χαμογελαστό ήλιο; Think again.
  • Στη σημερινή κατηγορία 'Αγάπη μου συρρίκνωσα τον εγκέφαλό μου', έκτακτη επικαιρότητα για την επιλόχεια κατάθλιψη των ανδρών.

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022

Από τον κατσικοπόδαρο στον Κένταυρο

 

  • Μήπως τελικά είναι πανδημία η νόσος των πιθήκων; Οι επιστήμονες συνεδριάζουν, τα ΜΜΕ ήδη τρίβουν τα χέρια τους. Κάποιοι άλλοι, με στιβαρή αίσθηση προτεραιοτήτων, αναρωτιούνται μήπως ο όρος 'νόσος των πιθήκων' οδηγήσει σε ανίατους ψυχοτραυματισμούς. 
  • Η 'χειρότερη μετάλλαξη' μέχρι σήμερα φωνάζουν οι ειδικοί και τα ΜΜΕ δεν πιστεύουν την τύχη τους ότι υπάρχει περίπτωση διπλής πανδημίας. Με μικρά γράμματα βέβαια ότι δεν έχει μεγάλη θνησιμότητα, για να μη χαλάσει η είδηση. "Απέχουμε πολύ από το τέλος", λέει ένας ειδικός και δίνει ελπίδες. Μια στιγμή, το τέλος της πανδημίας εννοεί μάλλον.
  • Φρέσκια και η είδηση για τους μερακλήδες ότι τα αλλαντικά προκαλούν καρκίνο. Για όσους νόμιζαν ότι τα κακά νέα θέλουν και ένα ουζάκι της παρηγοριάς.

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022

Βραδινή χαλάρωση

 


  • Θεωρείται το χειρότερο παράσιτο στο κόσμο. Μπαίνει από τη μύτη και σου τρώει τον εγκέφαλο. Οι ειδικοί σηκώνουν τα χέρια, αλλά όχι πριν μας περιγράψουν ένα ένα τα συμπτώματα και μας ενημερώσουν (η γνώση είναι δύναμη) ότι η θνησιμότητα είναι πάνω από 97%. Ευτυχώς λιγότερο επικίνδυνο από το πάνω από 99%, κάτι είναι και αυτό. 
  •  Τρόμος στη Ρόδο. Για όσους σκέφτονται διακοπές και χαλάρωση.
  • Από τους χειρότερους καύσωνες προ των πυλών, θερμοκρασίες ρεκόρ προειδοποιούν οι ειδικοί χρησιμοποιώντας το επιστημονικό, πρωτότυπο και κυρίως ψύχραιμο λεξιλόγιο που αρμόζει στο λειτούργημα της ενημέρωσης. Για όσους ανυπομονούσαν για το καλοκαίρι.