Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021

Καρδιακοί φίλοι


 

Νέα επιστημονικά δεδομένα έδειξαν ότι οι καρδιακές παθήσεις ενδέχεται να είναι 'κολλητικές'. Η αλήθεια βρίσκεται στο μικροβίωμα του καθενός, το οποίο αν δεν ξέρουμε ακριβώς τι είναι, δεν πειράζει καθότι πειράματα με ποντίκια που έλαβαν μεταμόσχευση κοπράνων έδειξαν σημαντικά πράγματα.

Περισσότερα εδώ.


4 αλογάκια

 


Αισθανόμαστε την υποχρέωση να ενημερώσουμε και τους 11 αναγνώστες μας που μας κράτησαν παρέα επί σχεδόν 10 χρόνια ότι αλλάζουμε κατεύθυνση. Απομακρυνόμαστε από την ευφάνταστη ανοησία και τους εξυπνακισμούς, τουλάχιστον για λίγο, για να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα των ημερών. 

 Ο κόβιντ απέδειξε ότι η λαχτάρα μας για κακά νέα είναι ασίγαστη: στο πρώτο κύμα της πανδημίας πήγαμε όλοι και ξαναείδαμε το Contagion. Έκτοτε τα περισσότερα ΜΜΕ έχουν εγκαταλείψει την ενημέρωση και ανταγωνίζονται ποιο θα βάλει πρωτοσέλιδο με το χειρότερο δυνατό σενάριο. Αν μπορούσαν, με μεγάλη χαρά θα μας έλεγαν ότι η κανονικότητα θα επιστρέψει όταν πάνε φαντάροι τα εγγόνια μας. Προφανώς ανταποκρίνονται στην ακόρεστη πείνα του κοινού.

Εδώ λοιπόν θα βρείτε καθημερινά τα χειρότερα νέα. Φιλοδοξούμε να γίνουμε η χαρά κάθε κινδυνολόγου, υποχόνδριου,  φοβικού. Ήδη το "Καλή Χρονιά" φορέθηκε πολύ, καιρός να επιστρέψουμε στο "μακριά από 'μας" που έτσι και αλλιώς εκφράζει περισσότερο τη μπάμπω μέσα μας.