Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

blind melon


ήρθεν η ώρα σου



Η τελευταία επιστημονική έρευνα για το περιβάλλον ξεκινάει με όλα τα εφιαλτικά σενάρια για πανδημίες, κλιματική αλλαγή, εξαφάνιση ειδών και νησιών κλπ, απαριθμώντας με σχεδόν εκδικητική ηδονή τις συμφορές που θα μας βρουν. Αν τη διαβάσεις, μπορεί να αρχίσεις να συμπεριφέρεσαι σαν αυτούς που δεν δίνουν δεκάρα για το περιβάλλον, χωρίς όμως να νιώθεις τη χαρά τους.

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

lcd soundsystem


Σε νιώθω


Ο μεγαλύτερος τύραννος κατά τη δύσκολη ζώνη του ύπνου είναι τα διάφορα μικροπαραπονάκια που ακούει κανείς την ημέρα: κάποιος δεν βρήκε αθλητικό στο νούμερό του, μια άλλη δεν βρήκε δωμάτιο στα Τρίκαλα Κορινθίας για το Σαββατοκύριακο, ένας τρίτος τραβάει τα μαλλιά του επειδή κολλάει ο υπολογιστής του. Όλα αυτά που βαθμηδόν βαραίνουν κάποια ζωτικά όργανα, περισσότερο σαν τροφή που δεν χωνεύεται παρά σαν κάτι ασήκωτο.

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

enypniastes eximia






1. Αν εξωγήινοι αποφάσιζαν να κατοικήσουν στα βάθη της θάλασσας και τους βλέπαμε, θα τους δίναμε ένα λατινικό όνομα και θα τελείωνε εκεί η ιστορία. Το ίδιο πλάσμα μέσα σε ένα ιπτάμενο δίσκο θα προκαλούσε μαζικό πανικό

2. Αφού ξέρεις ότι κάποιος κάποια στιγμή θα το ονομάσει 'θαλάσσιο αγγούρι', και θα το περιγράψει ως 'ακέφαλη κότα', τι ζαλίζεις το κεφάλι σου να του βρεις κάτι πιο επίσημο σε όνομα;

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018

tom waits


good rabbit




Μη σκύβεις με χαμόγελο επιδεικτικής πραότητας να χαιδέψεις το κατοικίδιο του γείτονα, γιατί την Ημέρα των Ζώων γιορτάζεις και εσύ.

(Άσε που μάλλον το σουβλάκι σου το'φαγες χτες).

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018

Cleo Sol


Τσάκισε τον Ουφισμό


Υπάρχει sci fi ταινία όπου εξωγήινοι ΔΕΝ επιτίθενται στην Νέα Υόρκη αλλά σε κάποια άλλη πόλη; Ήρθε η στιγμή να καταγγείλουμε όλοι/ες/α μαζί αυτόν τον Ουφισμό.

(εικόνα)

Προς μια νέα ηθική του σκατού


Και να μη ξεχάσουμε από τον κατάλογο των ευαίσθητων ομάδων τη βουβή οδύνη του βίγκαν κηπουρού που αναγκάζεται να χρησιμοποιεί μη βίγκαν κοπριά.

(εικόνα από εδώ)