Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

κυκλώματα ελέους



λίγα λάπσους είναι τόσο διασκεδαστικά όσο το 'τεχνητή ελεημοσύνη', αντί του γνωστού όρου που είναι τόσο βαρετός και λανθασμένος που μόνο με τη σκέψη του αναδύεται από τα βάθη του λάρυγγα μια τεράστια φούσκα ζεστού αέρα χασμουρητού.

εικ this isn't happiness

Κυριακή 6 Μαΐου 2018

Mark Ronson


τι να πρωτοχαιδέψει κανεις



για τη βραδινή έξοδο, αυτός πρέπει να έχει ύφος λοβοτομημένου πίθηκου, γιατί οτιδήποτε περισσότερο δεν είναι αρκετά αρρενωπό, εκτός και αν ο δικέφαλος του είναι μεγαλύτερος από το κεφάλι του. Εκείνη, κάτι που να αναδεικνύει ότι βρίσκεται σε οίστρο διαρκείας, κάτα προτίμηση με duck face, δηλαδή σαν βεντούζα που γυρεύει τοίχο.  Άσε που αν σκάσει κανένα χαμόγελο μπορεί να την περάσουν για κάτι που ακούγεται σαν 'αφάνα' αλλά είναι άλλη λέξη.

εικόνα petetski

Σάββατο 5 Μαΐου 2018

σύνδρομο της μπαχάμας




Η νέα φωτογραφική τάση για τους τουριστικούς προορισμούς εντός Ελλάδας έχει ως πρότυπο τα νησιά που ξέρουμε από ταινίες όπου οι πρωταγωνιστές μιλάνε σε μπάλες του βόλει και από τις τσικνισμένες γιγαντοαφίσες της ταβέρνας. Οι προορισμοί που ξεπερνούν κάθε προσδοκία σε γαλάζια νερά και αμμουδιά ανακηρύσσονται αυτομάτως Μπαχάμες, σαν να ήταν το χωριό που αφήσαν οι παππούδες μας. Οι περισσότερες φωτογραφίες εντός Ελλάδας έχουν πειραγμένα χρώματα, με κυρίαρχο το τουρκουάζ της πισίνας ή το φωτεινό καφέ του ματιού του ζόμπι. Αν αυτό συνδυαστεί με την απαραίτητη βόλτα με το ντρόουν, που όλοι ξέρουμε ότι έχει απωθημένο ελικόπτερου, αντιλαμβάνεται κανείς ότι η πραγματική φαντασίωση είναι τύπου 80s, το ιδανικό περιβάλλον για τις μεσήλικες αγορίνες με τα ζαρωμένα τατουάζ και τα μαλλιά που στέκονται σαν κοράλλια.

Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

λες ανφάν ντε λα πατρί


Τα διάφορα σενάρια πολέμου, αυτά που μας ενώνουν σαν μια γροθιά που κραδαίνει εβαπορέ, είναι φυσικά η νέα σειρά στο νέτφλιξ που θα στρωθούμε να δούμε κρατώντας από μια κούπα τσάι και με τις πατούσες μας ζαρωμένες από την καλοπέραση. Το Θέαμα δεν είναι πρωτίστως ψυχαγωγία, αλλά η πεποίθηση ότι ό,τι και αν συμβεί, εγώ θα είμαι απλός θεατής.