Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

πιο ταιριαστοί και από γάντια κουζίνας



Αν, κρίνοντας από τις ζάρες, τα χερουβείμ πετάνε και εκτοξεύουν βέλη όπως περπατάνε και εκτοξεύουν φαγητά τα μωρά, εξηγούνται πολλά.

Spoon


350, να το αφήσω;


Μέσα στην αφέλειά της και επειδή η προσομοίωση συναισθημάτων είναι επαγγελματική δεξιότητα, η σταρ του Χόλιγουντ άθελά της άφησε να εννοηθεί ότι στον ψυχοτραυματισμό της παρενόχλησης συνέβαλλε αποφασιστικά ότι ο ακατονόμαστος ήταν 'χοντρός και άσχημος', γεγονός που φαίνεται να δείχνει ότι σε κάποιες περιπτώσεις η διαφορά μεταξύ παρενόχλησης και ευπρόσδεκτου καμακίου καθορίζεται από τη διάθεση και τα αισθητικά κριτήρια του θύματος.

(εικ this isn't happiness)

φσσσστ, πάει και αυτό

via GIPHY


(εικ. surrealistic fantasy - ευχαριστώ P)

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

Η αιώνια άπνοια ενός καθαρού μυαλού


Και κάπου στο δεύτερο ημίχρονο της σύγκρουσης δυο διαφορετικών απόψεων και ενώ οι συνομιλητές έχουν κυριολεκτικά στύψει τον εγκέφαλό τους για να στηρίξουν τα επιχειρήματά τους, με μαθηματική ακρίβεια αυτός που μέχρι τώρα δεν έχει μιλήσει, ο Σοφός, ο Σκεπτικός, ο Γνώστης, ο Μην Αγχώνεσαι, ο Γιόγκι της Συμφιλίωσης με το Σύμπαν θα πει, με την ήρεμη φωνή του αγελαδινού νου, ' προσωπικά πιστεύω ότι είναι λίγο από το ένα και λίγο από το άλλο'.

(εικ. scorpion dagger)

Talking heads


Τζάμπα


Στην αυλή ο μπόμπος τα βάζει με τους μικρότερους την ίδια στιγμή που οι μεγαλύτεροι τρώνε το κουλούρι του. Ο μπόμπος ξέρει πολύ καλά πού να κάνει τον νταή και πού όχι.

Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

the smiths


όρεξη που την έχεις κυριακάτικα



όταν η αρχική σου ιδέα ήταν να ανοίξεις κατάστημα με ηλεκτρονικά και για κάποιο λόγο αρχίζεις να γίνεσαι και βιβλιοχαρτοπωλείο, είναι φυσικό να μη θεωρείς ότι λείπει κάτι από a) το μαγαζί σου αν δεν έχεις τετράδια με γραμμές b) τον υπάλληλό σου που κοιτάει με τα μεγάλα αγαθόπιστα μάτια του κουταβιού και λέει 'δεν υπάρχει κάτι με αυτόν το τίτλο' όταν κάποιος ζητήσει ένα μπεστ σέλερ.

(εικ. kids dont care)

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

pj harvey


και, ξέρεις, στην κανονική μου ζωή


Έχεις πραγματικά ένα πράγμα να κάνεις, που είναι να βάζεις στο φούρνο μικροκυμάτων την τυρόπιτα και να σιγουρεύεσαι ότι όταν βγει δεν είναι πιο κρύα από πριν. Απλό, αν σταματήσεις να σκέφτεσαι τον ρόλο σου στον Βυσσινόκηπο.

(εικ matthieu lavanchy)

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

Κια πολύ σου πέφτει


eίναι μάλλον σύμπτωμα παθητικής επιθετικότητας ότι ο υπολογιστής δεν αναγνωρίζει τη λανθασμένη λέξη στο κείμενο και την υπογραμμίζει με κόκκινα ζιγκ ζαγκ δοντάκια, αλλά αν κάνεις κλικ πάνω της σου δίνει μια χαρά λίστα με σωστές λέξεις. Και γιατί να στην αλλάξει ενώ τη γράφεις όταν μπορεί να σε βάλει σε κόπο; Άντε κανένα 'κια' σε 'και', και πολύ σου πέφτει.


(εικ pictify)

new order


keep the change


Όταν σου λέω ευχαριστώ, δεν θέλω την ευλογία σου δέσποτα, οπότε κράτα το 'να'σαι καλά' για το ποίμνιό σου και δώσε μου ένα 'παρακαλώ', παρακαλώ.

(εικ. kopek)

Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018

joy division


Διασπισιστικό μήνυμα


Φοβάμαι πολύ ότι δεν θα πάει μακριά αυτή η σχέση αν επιμένεις να γράφεις ακριβώς τη στιγμή που βλέπεις ότι γράφω και εγώ όταν ανταλλάσσουμε μηνύματα στο βάιμπερ.


Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

fatboy slim


Το καζάνι του μερακλή




Να τελειώνουμε καμιά μέρα με τους μαέστρους της απόσταξης που πειραματίζονται με τα τσίπουρα τους πάνω στα κεφάλια ανυπεράσπιστων φίλων και συγγενών, θα γέμιζες ποτέ από πρατήριο με χαρτονάκι κολλημένο με σελοτέιp που γράφει με χοντρό μαρκαδόρο 'σπιτική βενζίνη';

Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

μα τι ώρα είναι επιτέλους;


Ευοδ: Τι ώρα είναι;
Αυγ: Ήξερα, μέχρι που ρώτησες

(εικόνα: paintingandframe)

wish you were here (instead of me)




Μακάρι να ήταν κάθε μέρα Κυριακή για να μην ακούμε το 'καλή εβδομάδα' μόλις συνήλθαμε από το 'καλή χρονιά'

lcd soundsytem


queen of the bongo





Πρέπει να πω ότι σε χάρηκα έτσι που καθόσουν καλοντυμένη, καπάτσα και λίγο συνοφρυωμένη από έμφυτη δικαιωματικότητα καθώς καβαλούσες με τη βέσπα το πεζοδρόμιο γιατί το αργό φανάρι ήταν ιδιαίτερα αφόρητο για τη δική σου ψυχοσύνθεση, αλλά περισσότερο μάλλον χάρηκα τη σκέψη ότι θα σκέφτηκες ότι δεν μπορεί να σου συμβαίνει αυτό που συνέβαινε όταν κόλλησες στη ζαρντινιέρα.


Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018